Van 12 tot en met 15 november vindt de Week van de Werkstress plaats. In het hele land organiseren bedrijven activiteiten om werkstress aan te pakken en het werkplezier te vergroten. THFC doet ook dit jaar weer graag mee onder het motto: “Samen op weg naar een duurzame inzetbaarheid!”

Stress op de werkvloer is beroepsziekte nummer 1. Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out en andere werkgerelateerde psychische ziektes. Dat kan duizend-en-een oorzaken hebben en zich manifesteren in even zoveel symptomen. Maar de mensen die er mee te maken krijgen, hebben één ding gemeen: als ze er eerder over hadden gesproken met hun omgeving, thuis en op het werk, dan was het waarschijnlijk nooit zo ver gekomen. Daarom is het belangrijk om werkstress bespreekbaar te maken.

Heb jij weleens het gevoel dat je je laat “overspoelen en overrulen” door anderen waardoor stress op de loer ligt?
Dan bieden wij jou in de Week van de Werkstress een kosteloze assertiviteitscheck aan. Aan de hand van een korte checklist zie je hoe assertief je bent en in een kosteloos coachingsgesprek geven wij jou tools om assertiever te worden in werk en privé.
Met die tools kom je sterker staan, durf je mee te praten, durf je weerstand te bieden en leer je te kiezen wat goed voor je is. Je bent welkom op onze locatie in Borne of op een locatie die we in overleg kiezen.
Je kunt ook je vragen kwijt over communicatie, zelfmanagement, persoonlijke effectiviteit en time management.

Ook bedrijven en organisaties zijn in de Week van de Werkstress van harte welkom voor een kosteloos adviesgesprek over communicatie, samenwerking en stresspreventie op de werkvloer!

Kijk hier voor 99 oplossingen…
http://www.duurzameinzetbaarheid.nl/19082/Week-van-de-Werkstress.html

Share This