Rite de Mooij

Over Rite de Mooij – Rientjes

In 1955 ben ik geboren in Hengelo (O). Na de Pedagogische Academie heb ik 16 jaar als leerkracht, pedagogisch medewerker en teamleider in het (speciaal) onderwijs gewerkt en mij daar verdiept in de ontwikkeling van verschillende typen kinderen en het begeleiden van hun ouders.

Na diverse aanvullende opleidingen ben ik in 1987 gestart met mijn Adviesbureau voor Persoonlijke Presentatie, waar ik met individuele mensen en kleine groepen heb gewerkt.

Omdat wij weleens cliënten naar elkaar doorverwezen, hebben Max en ik in 1995 besloten onze krachten te bundelen in onze VOF THFC.  

In 1996 werd onze zoon geboren en toen hij 5 jaar werd ben ik weer gaan studeren. Van 2001 tot 2005 volgde ik de HBO opleiding tot Energetisch Therapeut aan het Johan Borghman College te Utrecht. Aansluitend schreef ik het boek over genealogie van mijn familie.

Daarna heb ik me gedurende 12 jaar nog praktisch verdiept in familie- en organisatieopstellingen. 

Ik verzorg systemische coaching, energetische coaching en individuele begeleiding. Ik ben kalm, vriendelijk, opgewekt, zorgvuldig, loyaal en zorgzaam. Ik kan me goed verplaatsen in de gevoelens van anderen, ben besluitvaardig en sta met beide benen op de grond.

Mijn levensmotto is:
“How difficult it is to be simple”

 

Locaties

  • Kantoor THFC in Borne (Overijssel)
  • Op een locatie in overleg te kiezen


Max de Mooij

Max de Mooij

Adviseur, Trainer & Coach

Meer infoRite de Mooij

Rite de Mooij

Energetisch Coach

Meer info

Meer informatie?

Mail of bel gerust! Intakegesprekken zijn altijd vrijblijvend

THFC Headquaters

Share This