Max de Mooij

Over Max de Mooij

In 1952 ben ik geboren in Rotterdam en ben daar ook getogen. Na mijn diensttijd bij de Luchtmacht heb ik Twente als woonplek gekozen en voel me al jaren helemaal Tukker!
Tijdens en na mijn studie Sociale Academie en Andragogie heb ik als begeleider in de pedagogische hulpverlening en als docent en adviseur in de volwasseneneducatie gewerkt.

In 1989 ben ik, als een van de eersten in de regio, mijn bureau voor training en coaching begonnen. Sinds 1995 werken Rite en ik daarin samen. Ik begeleid individuele mensen, teams en organisaties in veranderingsprocessen. Ik heb ervaring in grote bedrijven en multinationals, overheidsorganisaties, non-profit sector en in het MKB.  De afgelopen jaren heb ik ook diverse leerwerktrajecten en traineeprogramma’s begeleid bij een grote Nederlandse energiemaatschappij.

Ik ben enthousiast, loyaal, zorgzaam, attent, maak makkelijk contact met mensen op alle niveaus in organisaties, ben creatief, een doorzetter, soms een beetje eigenwijs, heb gevoel voor humor en maak dingen niet moeilijker dan ze al zijn. Ik steek graag de handen uit de mouwen en ben nergens te beroerd voor.

Mijn levensmotto is:
“The sky is not the limit!”

 

Locaties

  • Kantoor THFC in Borne (Overijssel)
  • Elke gewenste locatie. Bij het aanmelden kun je in overleg een gewenste locatie, datum en tijd afspreken


Max de Mooij

Max de Mooij

Adviseur, Trainer & Coach

Meer infoRite de Mooij

Rite de Mooij

Energetisch Coach & Trainer

Meer info

Meer informatie?

Mail of bel gerust! Intakegesprekken zijn altijd vrijblijvend

THFC Headquaters

Share This